- INSTALLATIONER DER VIRKER -​

​DØGNVAGT: 40 13 70 49

- INSTALLATIONER AF GARANTERET HØJ KVALITET

Kloakarbejde tilbydes i Løkken, Blokhus, Hjørring, Lønstrup og Vendsyssel

Vi er autoriseret efter de nye regler til at montere rottespærrer / rottestop.

Et tilstoppet kloakrør kan have de mest ubehagelige følger.


Du kan være sikker på, at LØKKEN VVS SERVICE er ajour med de nyeste miljøtiltag i branchen, fordi det altid har ligget virksomheden stærkt på sinde at være i front på miljøområdet.


LØKKEN VVS SERVICEs erfarne medarbejdere kan rekvireres døgnet rundt, hvis der skulle opstå et akut problem.

Ved særligt komplicerede kloakproblemer benytter vi os af kloak-TV, så vi kan få det fulde overblik over situationen. Ingen problemer er større, end de kan løses!

En del problemer kan løses, før de opstår, hvis man sørger for regelmæssigt at få kloaknettet efterset.

Kloakken kan være en bombe under boligen!

Alle, der ejer en bolig, har også et behov for at aflede spildevand. Dette gøres i boligens bestående kloaksystem. Desværre oplever mange boligejere, at deres kloaksystem ikke virker efter hensigten. Dette kan betyde en stor ekstraregning, som man ikke lige havde indregnet i budgettet, idet forsikringen måske kun dækker delvist på grund af rørenes alder.

Derfor skal du som boligejer altid efterse dit kloaksystem. Dette gøres hos en kloakmester, som har grundigt kendskab til dette. Visse kloakmestre har specialudstyr med kikkert, således at man kan finde eller i tide opdage sprækker og revner, hvor rotter kan komme ind. Ved åbning af gennemløbsbrønden kan det næsten altid konstateres, om der er rotteskader i kloaksystemet.​

Ved køb af ejendom er det en god idé at få inspiceret og efterset kloak-systemet. Samtidig bør man sikre sig, at der er udvidet rørskadeforsikring, at der er dækning helt ud til kommunens brønd.

Man skal også huske at få oplyst, hvor rense- og gennemløbsbrønden er, samt om det er PVC- eller betonrør, kloaksystemet er lavet af.


Kloakinstallationer og nedsivningsanlæg med eller uden pumpe udføres.

Kontakt os for et uforbindende tilbud!​

FIND INSPIRATION

Står du og mangler indspiration ?

Brug menuen herunder til at komme i gang med dit nye projekt.​

MARIEGAARD VVS

Vendelbogade 22 B / 9480 Løkken

CVR: 45568652
Telefon: 40 13 70 49

Mail: vvs@mariegaard-vvs.dk