- INSTALLATIONER DER VIRKER -​

​DØGNVAGT: 40 13 70 49

- INSTALLATIONER AF GARANTERET HØJ KVALITET

Sanitet og badeværelser tilbydes

Renovering af badeværelser er endnu et af LØKKEN VVS SERVICEs specialer. Uanset om dit nuværende badeværelse er lille eller stort, kan det altid blive til et nyt flot badeværelse.

Vi laver alle slags badeværelser.Store eller små, normalt eller eksklusivt. Fra første tanke til færdigt badeværelse er der lang vej. Først mødes vi, og vi måler badeværelset op og taler løst om jeres idéer.

Derefter, efter at der er ”tygget” lidt på idéerne, mødes vi igen, hvor I med egne øjne kan se på sanitet, armaturer, brusenicher, badekar, boblekar og meget andet.

Derefter udformer vi et uforpligtende tilbud til jer. Med hensyn til tegning, indretning m.m. bruger vi professionel assistance.

Renovering af baderum, køkkener m.v. udføres som enkelt- eller totalentreprise. Tegning af baderum medfølger tilbud.

Fra drøm til virkelighed

At gøre drømmen om et nyt badeværelse til virkelighed kræver både fantasi og struktur. Her er nogle gode råd, som vi tror kan hjælpe dig med dit projekt.​

1. Start med fantasierne. Få inspiration på udstillinger, check boligmagasiner eller kig i brochurer. Udarbejd derefter en skitse af dit nye badeværelse. Du kan indtegne detaljer og tilføje billeder fra brochurer og tidsskrifter. Det gør det nemmere for dig at skille dine drømme fra realistiske muligheder.

2. Tag skitsen med til en indretningsarkitekt. Rådene koster ofte meget mindre, end du tror, men kan hjælpe dig til at undgå dyre fejltagelser. Vær klar over, at du ikke behøver at modernisere hele badeværelset på en gang.

Hvis du har en klar plan, kan ombygningen gennemføres trin for trin.

3. Vælg kvalitetsprodukter fra Ifö. I vores brede produktsortiment er det nemt at finde produkter med lang holdbarhed, som passer dig.

Desuden garanterer Ifö, at der kan fås reservedele mange år fremover. Det betyder også, at du kan udskifte tilbehør og farver i dit badeværelse og forny det, når du har lyst.

4. Når du skal i gang med installationen, bør du kontakte en professionel VVS-installatør. Han kan hjælpe dig med en korrekt installation og kender Ifö's produkter og de byggetekniske regler, der skal overholdes​

Ifö boblekar

Det drejer sig om at pleje sig selv, være kun sig selv for et stykke tid og se indad. Måske opleves et boblekar som en luksus. Men den, som har prøvet et boblekar med et professionelt massagesystem, ved, at det handler mere om nytte end om fornøjelse. Simpelthen nyttig luksus – selv om fornøjelsen ikke skal undervurderes.

Vis alle produkter

Hurtig og enkel løsning til renovering af badeværelset​

Brusevægge og brusekabiner

Luk op for bruseren, og lad de bløde vandstråler vække din krop
langsomt, men sikkert. Et brusebad er en selvfølgelig del af din hver-
dag, men også en tid til hvile og velbehag.

Derfor har Ifö skabt brusevægge, brusenicher og brusekabiner, som
giver dig en oplevelse af nydelse. Komplette kvalitetsløsninger i et
smukt design med tekniske nyheder og praktiske tips om vedligehold.

Ifö's brusebade plejer sjælen lige så ømt som kroppen.​

Badekar og boblekar

At bade kan være en nærmest sensuel oplevelse, som ikke kræver
mere end dig selv, vand og et badekar. Gerne med bobler, hvis du
ønsker en ekstra følelse af luksus.

Ifö har både badekar og boblekar fra de enkle udgaver til mere avancerede modeller. Elegant gennemtænkte og i meget høj kvalitet.
Med Ifö's brede sortiment bestemmer du selv, hvad du vil satse på:
Design, teknik, funktion - eller måske det hele på én gang?

Baderumsmøbler

Når du vælger baderumsmøbler, der matcher sanitetsporcelænet, skaber du en smukkere og mere balanceret helhed. Møblerne forstærker atmosfæren og gør dit badeværelse harmonisk.Hos Ifö finder du små, store, brede og dybe håndvaske. Designet iforskellige stilarter, men med én fællesnævner: Det smukke og hold-bare porcelæn.

Du kan også få skabe, hylder, skuffer, lamper og spejle, der passer til Ifö's håndvaske. Møbler og tilbehør for dig, der ønsker et personligt badeværelse.

Køkkenvaske

Det er ingen tilfældighed, at køkkenet er blevet husets vigtigste rum - med køkkenvasken som et af de væsentligste elementer. Ifö's køk-
kenvaske fremstilles altid i rustfrit stål. De fås i mange størrelser og
modeller. Designet i en tidløs form med masser af gennemtænkt tilbe-
hør og overraskende funktioner. Ifö's køkkenvaske er nyskabende i al sin enkelhed.

Miljørigtigt toilet med både lille og stort skyl

Siden 1. april 2003 er alle vores standardtoiletter leveret med 4/2 liter.​

Ifö’s nye toiletter

Ifö Sign toiletter har en række spændende nyheder, som er standard. Ud over den normale porcelænsoverflade, kan Ifö nu tilbyde to nye typer af rengøringsvenlige glasurer. En glasurbehandling, som skabes ved brænding KeraTect®, og en slags lakforsegling, som påføres det færdige toilet, kaldet Ifö KeraClean.​

Ifö Sign toiletter har hel cisternekappe som standard. Det gør toilettet smukkere og mere rengøringsvenligt. Fri for kanter og linier, der samler smuds. Fri for kondens på kappens overflade.

Ifö Sign toilet
Ifö Sign toiletter har hel cisternekappe som standard.

Ifö’s nye håndvask

Ifö’s nye, brede serie håndvaske i alle størrelser til montering på væg eller i kombination med baderumsmøbler. Karakteriseret ved god fralægningsplads, som giver håndvaskene karakter og funktion. Håndvaskene er naturligvis fremstillet i porcelæn.


Det giver lang holdbarhed, farveægthed og et friskt udseende.

Ifö’s nye håndvaske
Ifö Sign med masser af fralægningsplads

Ifö Sense Art er en serie smukke og smagfulde baderumsmøbler. Møbler med smukke linjer og velvalgte farvenuancer med detaljer.

Ifö Sense Art består af underskabe, højskab og overskab. Skuffer og låger er dekoreret med lister af aluminium. Ifö Sense er en moderne møbelserie for de kræsne.

Smarte låger og skabe med god plads. Ifö Parade er en serie baderumsmøbler i klassisk stil og Ifö Option er Ifös nyeste serie tillbehør.

Vis alle produkter

Vores gruppe

Vores familier

FIND INSPIRATION

Står du og mangler indspiration ?

Brug menuen herunder til at komme i gang med dit nye projekt.​

MARIEGAARD VVS

Vendelbogade 22 B / 9480 Løkken

CVR: 45568652
Telefon: 40 13 70 49

Mail: vvs@mariegaard-vvs.dk